frågor

Vad har du för färg på dina ridbyxor? Mina vita tävlingsridbyxor med grå skoning (spontan köp på en tävling då jag glömt mina fd. tävlingsridbyxor hemma på åland, tävlade i Sverige), ett par gråa jodhpur ridbyxor i "jeans" aktigt material som även är för små (längdmässigt), svarta jodhpur som jag hittade idag? och ett par beiga mountain horse, kvalitén är den bästa jag vet.
Har du ridstövlar eller ridskor? Har ett par riktigt gamla från hööks (måst köpa nya) + chaps som är syrrans gamla. Och så har jag ett par ridstövlar (Richmond H woman)
Använder du chaps? Int sen jag köpte mina ridstövlar, men de kanske kan få komma ut ur garderoben nån gång igen.
Vad har du för storlek på din hjälm?57-58?
Inne på ditt rum, syns det att du gillar hästar? Hmm i hammarland jaa... har runt 10-14 bilder på hyllor, alla förutom 1 bild är på hästar, + mina rosetter, och nått täcke som ligger i sin påse fortfarande... I tranvik kan det vara lite svårare då (det känns som) att jag inte får ta upp en bild på en häst där... men jag har en rosett som jag har planerat att ta till h:land! :)
Har du ridit en häst över 160 cm i mankhöjd? Tro det eller ej, det har jag faktiskt!
Hur bra är ditt stall från 1-10? Sundmans stall tänker jag på, eftersom det är där jag är näst intill hela tiden. och det får en 7:a, (-1 bara för att det känns så läskigt att va där på kvällstid då det är mörkt...JAA JAG ÄR SJUKT MÖRKRÄDD, och efter att jag sjöng en låt och så hände det en JÄÄÄÄÄÄÄTTE äcklig grej typ precis när jag nynnade på texten "spöken kommer fram när det blir kväll", och då precis hände gick lampan i taket, och det var så äckligt, för det var typ kväll ute- vintertid)
Är hästar ditt liv? Int så mycket som jag verkligen vill, men det är en stor del av mitt liv
Har du ridit en svart häst/ponny? Jepp
Har du ridit en fjording? Jepp, Freja, Faxe, Gille och Wynja var ju korsning, men de gamla goa gänget! ;)
Har du ridit en shettis? Jepp
Har du ridig en travare? Jepp - (Play Me, kan säga att jag blev lite smått höjd rädd)
Du rider dressyr ibland? Typ alltid?
Använder du hjälm då du rider? Alltid
Är du i stallet 7 gånger i veckan? Ibland
Har du en speciell favorit häst/ponny? Har flera än en, Yra är "för tillfället" min favvis, men jag tror nog den som verkligen är den häst som ligger mig närmast måst nog vara Muni, lärde mig så mycket med honom.
Rider du mer än 4 gånger i veckan? Jepp
Du bor nära ett eller flera stall? Jag bor nära några stall
Du går på ridskola? Slutade för några år sedan, då jag ville känna att både jag och hästen gjorde framsteg, att vi gjorde det tsm, om man kollar nu när jag rider en och samma häst och när jag red 1 gång i veckan och "ny" häst varje vecka, kändes det som om jag aldrig lärde mig nått.
Du brukar rida i ridhus eller paddock? Ibland
Du har haft sommarhäst? typ
Du har ridit mer än 1 år på ridskola? Jepp
Du tycker om att hoppa? Det är riktigt roligt, dock känner jag att jag vill hålla mig "nere" på marken mera, nuförtiden...
Du tycker om att rida dressyr? Har blivit mer och mer förtjust att verkligen träna och rida på banan, men jag måst tänka med yra att vi inte kan träna för fullt att vi fortfarande måst leka lite på banan när vi tränar, då det blir skittråkigt för henne.
Favoritfärg på häst? Skäck, Isabell, svart m. vit bläs/lykta och de flesta blacka färger, skimmel gråa hästar, vanlig skimmel går men det är endast om den är kritvit året om? och det fattar ju alla att det är rent av omöjligt.
Rider du för tränare? Så ofta jag kan (och har råd)
Hur länge har du ridit? 12-13 år?
Vad fick dig börja rida? Syrran och hennes vänner (Liz och Jejja), och sen efter alla islandshästtävlingar jag fick komma med på, fast jag kanske var lite av en pain in the a* för syrran.
Vilken gren gillar du bäst? Hmm... T1 och de grenar med pass i, det är så roligt att kolla på och så fartfyllt.
Drömgren? Jag rider en lättare klass av mina drömgrenar, sen finns det grenar som skulle vara roligt att prova på
Egen häst? Nej men jag önskar
Vad har du för sadlar? Yra (o. Brimi) har en jättebekväm Astund sadel
Vad har du för träns? Yra har delar från olika träns blandat med brimis, brimis nosgrimma passade inte honom så den har yra, och så fick brimi yras nosgrimma, annars har jag 3 kompletta träns (1 islandshästträns och 2 aachenträns) och sen har jag en bygelnosgrimma.
Hur många täcken har du? 1-2? jag är osäker om jag "fick" vintertäcket eller om jag bara fick låna det för det inte passade freyja, så jag hade det åt muni, men iaf så är det hos syrran. Annars så har jag ett flugtäcke som fortfarande ligger i sin påse.
Hur många bendkydd har du? 2-3 boots, ett par senskydd sen 3-4? pack benlindor.
Hur många schabrak har du? orkar inte fundera men om jag bara såhär snabbt tänker så blir det kanske runt 10?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0